Popradčania odštartovali letnú prípravu s novým trénerom Jaškom

12.05.2010 Poprad

Poprad 12. mája (TASR) - Letnú prípravu na novú sezónu odštartovali v stredu aj hokejisti HK ŠKP Poprad. Tím spod Tatier ju začal už aj s novým hlavným trénerom Jánom Jaškom, ktorý v minulosti trénoval Slovan, Zvolen a ...
Novému koučovi sa hlásilo 23 hráčov, do prípravy sa už nezapojili Marcel Haščák, Peter Klouda a Štefan Fabian, ktorí opustili klub. Navyše Dávid Buc sa pripravuje individuálne, pretože by chcel skúsiť pôsobenie v zahraničí. "Začíname s minuloročným kádrom a potom sa uvidí či dôjde k nejakým zmenám, príchody však nevylučujem, pretože nejakých nových hráčov potrebujeme, " uviedol pre TASR tréner Ján Jaško a pokračoval: "Celá príprava bude prebiehať v domácom prostredí, mala by vyvrcholiť sedem až desať dňovým sústredením, na rad príde dvojtýždňová dovolenka a 19. júla by sme mali vykorčuľovať na ľad. "
Lodivod šiesteho tímu uplynulej sezóny nechce hovoriť ešte o cieľoch na novú sezónu: "Určite je skoro hovoriť o cieľoch. Mužstvo sa musí dať dokopy, stretnúť sa, priblížiť si veci z letnej prípravy, potom z prípravy na ľade a až v júli, respektíve po dovolenkách bude čas rozprávať sa cieľoch. "
 

Vyberte región